Karaoke Kijkduin

Nu ook Karaoke…bij Pavarotti Kijkduin!

Wat u misschien nog niet wist, verstopt achterin Pavarotti, bevinden zich vier waanzinnige gethematiseerde karaoke kamers! Iedere kamer heeft een karaoke machine met minimaal 40.000 nummers tot zijn beschikking. Door de 2 draadloze microfoons zal het zangtalent te horen zijn via een waanzinnige geluidsinstallatie.

Bovendien beschikken onze kamers over een onafhankelijke, maar deskundige jury die na afloop van ieder lied een puntenscore geven. Middels onze QR code kunnen de lekkerste cocktails, shots, bieren en andere dranken worden besteld om de keel goed gesmeerd te houden!

Apres Ski Hut

Ook in Italië kan er waanzinnig geskied worden. Na een afdaling bevindt zich midden op de berg deze verlaten blokhut…! De open haard staat aan, geweien aan de wand en deze kamer biedt een koelkast waar de eerste doos Flügel koud staat.

Capaciteit maximaal 12 personen

Temptation Island

Italië is ook het land van de liefde…! Een onbewoond eiland ergens verstopt aan de Italiaanse kust. Vele liefdes zijn op dit eiland ontstaan, maar vergeet niet: ‘Verleiding ligt hier op de loer…’

Capaciteit maximaal 12 personen

La Dolce Vita

Deze kamer is ongetwijfeld de zoetste kamer van Italië. Met meer dan 1000 bloemen aan de muur en een roze bank maakt deze kamer zeer Instagramable.

Capaciteit maximaal 12 personen

Glitter Club

Hier zal volop gezongen, maar ook gedanst worden! Glitteren en Glamouren op de beats uit de jaren 70, 80 90 en… nu! En dat speciaal op een bewegende gekleurde dansvloer, ‘voetjes van de vloer!’

Capaciteit maximaal 20 personen

Prijzen
De kosten bedragen € 9,00 per 1,5 uur per persoon.
I.v.m. weekend drukte geldt er een minimale besteding (aantal personen) op donderdag, vrijdag en zaterdag. Klik op de reserveringstool voor de mogelijkheden.

Reserveer jouw favoriete karaoke kamer hieronder.

Op dinsdag 4 oktober zijn wij gesloten wegens een besloten evenement. Er kan voor die dag dus geen reservering geplaatst worden. Pavarotti Leiden is wel geopend voor karaoke die dag.

 

© Copyright 2022 | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp door: Buke + Bushi Ontwikkeling door: Illusiv