Karaoke

Nieuw bij Pavarotti Leiden..
Karaoke kamers !

Italianen zijn levensgenieters ze houden van lekker eten en drinken maar natuurlijk ook van plezier maken. Italianen staan erom bekend dat ze nogal luidruchtig zijn. Veel Italianen praten met emotie maar zingen doen ze de hele dag!

Pavarotti is de plek …!

Voor de lekkerste Italiaanse gerechten o.a. onze dagelijks vers bereide pasta’s en pizza’s. Voor diverse dranken, o.a. 20 soorten wijnen per glas te bestellen, 10 soorten bier van de Tap maar ook de allerlekkerste cocktails.

Voor onze 32 soorten huisgemaakte ijssmaken ( o.a. in 2019, winnaar beste ijs met de smaak Guilty Pleasure ) maar ook onze huisgemaakte cupcakes, freakshakes, sorbets, etc.

Maar …. Vanaf nu ook…

Om samen met je vrienden, studie- en huisgenoten, collega’s en of familie leden in één van onze vijf thema karaoke kamers te komen zingen.
Pavarotti is vanaf nu… de zingende Italiaan!

Verstopt achter in de onze zaak aan de Nieuwe Rijn, in onze “Secret” Garden …staat een waanzinnige Villa met vijf prachtige gethematiseerde kamers op de eerste verdieping.

Ieder kamer heeft een karaoke machine met minimaal 40.000 nummers tot zijn beschikking die ook wekelijks wordt geüpdatet maar natuurlijk ook 2 draadloze microfoons die jouw zangtalent via een waanzinnige geluidsinstallatie laten horen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je muzikaal te laten ondersteunen door een zanger(es) op de achtergrond. Bovendien beschikken onze karaoke computers over een onafhankelijke maar deskundige jury die na afloop van ieder lied een puntenscore geven. Zo is er voor de winnaars onder ons ook nog een stukje competitie.

Juventus kamer

Wij gaan vandaag naar de grootste club van Italië. Juventus speelt vanavond een thuiswedstrijd en hoewel je op een heuse tribune plaatsneemt hebben jullie natuurlijk de allerbeste plekken.

Wij zijn niet alleen want Juventus heeft o.a. 42 miljoen volgers op FB, maar…, ook het stadion zit vanavond vol met Tifosi ! Onze Nederlandse held, Matthijs de Ligt staat natuurlijk in de basis en jullie staan in het voorprogramma, zorgen jullie ervoor dat de wedstrijd later gaat beginnen?

Ps …Deze kamer is ook bijzonder geschikt als Sky box en daarom ook apart te huur om met elkaar een mooie sportwedstrijd ( voetbal, formule 1, etc ) te kijken!

Capaciteit maximaal 23 personen

Aprés Skihut

De echte ski liefhebbers weten het al …ook in Italië kun je waanzinnig Skiën. Na een halve afdaling belanden jullie midden op de berg in deze verlaten blokhut..

De open haard staat al aan, de geweien hangen aan de wand en ook skies uit lang vervlogen tijden zijn hier te vinden. Deze kamer heeft zelfs een eigen koelkast waar na bestelling al de eerste doos Flügel koud staat. Mocht het uit de hand lopen dan zorgen wij ervoor dat jullie veilig beneden komen!

Capaciteit maximaal 20 personen

Temptation Island

Na pasta, pizza en wijn is Italië natuurlijk ook vooral het land van de liefde. Deze kamer is een blauwdruk van een prachtig en onbewoond eiland ergens verstopt aan de Italiaanse kust. De plek waar iedereen vakantie zou willen vieren met wie dan ook …vele liefdes zijn op dit eiland ontstaan maar ook de verleiding ligt hier op de loer… vooral met een lekkere bekende shot ‘Boswandeling’ of de ‘Boswandeling PINK’, wie durft het aan en met wie ga jij hierheen? Amore..!

Capaciteit maximaal 14 personen

La Dolce Vita

Deze kamer is ongetwijfeld de zoetste kamer van Italië… Meer dan 1000 bloemen en de roze bank maken dit tot een echte meisjes kamer. Zeer instagrammable!

Capaciteit maximaal 14 personen

Maffia  Mancave

Volgens de legende hebben de hoofdrolspelers van the Godfather nog in deze kamer overleg gehad..de voetstappen van Al Pacino staan op de vloer…de foto’s hangen aan de muur en de goktafels zitten achter een verborgen deur. Deze kamer is niet voor groentjes… wie durft?

Capaciteit maximaal 14 personen

Prijzen
De kosten bedragen € 5,00 per uur per persoon
Maandag t/m donderdag minimaal € 25,00 per uur
Vrijdag, zaterdag en zondag minimaal € 30,00 per uur

Reserveer jouw favoriete karaoke kamer hieronder!


© Copyright 2021 | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp door: Buke + Bushi Ontwikkeling door: Illusiv