Sharktable

Het grootste zeeaquarium van Europa
bij Pavarotti Kijkduin!

Wij zijn drie jaar in voorbereiding geweest om dit aquarium te kunnen plaatsen. Deze tank is het grootste zee aquarium, in een restaurant in Europa. Deze bak weegt 50.000 kilo en staat op zes extra heipalen. Dit aquarium is gevuld met 40.000 liter zoutwater uit het Zeeuwse natuurgebied Neeltje Jans, en wonen ongeveer 150 vissen!! Met naast verschillende tropische vissen zoals Anemoonvissen (Nemo) en Doktersvissen (Dory) ook roggen, een murene en twee Black Tip Sharks!

Aan het aquarium bevinden zich Sharktabels welke gereserveerd kunnen worden voor een ‘real experience’. Wilt u oog in oog dineren met onze haaien? Dat kan! Boek nu met uw gezelschap eerste rang aan onze Sharktables. De reserveringskosten voor een 4-persoonstafel zijn € 10,00 en voor een 6-persoonstafel € 15,00. (Vóór 16.00 uur en na 21.00 uur 50% korting).


Reserveren


Leuk om te weten!

Het glas is 6 cm dik en het aquarium heeft ronde hoeken. Dit is speciaal gedaan om haaien te kunnen huisvesten, aangezien deze signalen uitzenden en met rechte hoeken komen deze signalen niet terug. Daarnaast zijn de riffen zo geplaatst dat de haaien ‘achtjes’ kunnen zwemmen.

Het aquarium is 8 x 3 x 2 meter en heeft daarnaast een technische ruimte van 10m2 gevuld met techniek om dit aquarium te kunnen verwarmen en te zuiveren. Iedere maandag wordt het water van dit aquarium gecontroleerd door experts om zodoende er zeker van te zijn dat de kwaliteit van het water optimaal is. De temperatuur van het water is 26 graden.

Wij hebben een te gekke spaaractie!

Bekijk via onderstaande link de actievoorwaarden


Vissen Spaaractie


 

© Copyright 2024 | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp door: Buke + Bushi Ontwikkeling door: Illusiv