Tineke Schouten

Op zaterdag 22 februari zal niemand minder dan Tineke Schouten een geweldige show neerzetten in Theater de Veste te Delft.

Als vervolg op haar persoonlijke show van de afgelopen seizoenen maakt Tineke in ‘Highlights’ een reis door haar enorme theatercarrière. De mooiste sketches, types en liedjes – voorzien van een nieuw jasje – passeren de revue. Uiteraard kan Tineke het niet laten om ook met nieuw materiaal te komen. Een monument van een show, door een monument van een showvrouw: gegarandeerd een fantastische avond uit.

Wij, Pavarotti Delft,  hebben een aantal kaarten weten te bemachtigen die wij verkopen in combinatie met een hoofdgerecht naar keuze. Een ticket voor Tineke schouten incl. een hoofdgerecht naar keuze kost €50,00 per persoon.

Vanaf 18:00 uur ontvangen wij u graag in ons sfeervolle restaurant. Hier heeft u tot ongeveer 19:45 uur de tijd om te genieten van een heerlijke pizza of pasta. U kunt natuurlijk zelf het diner eventueel uitbreiden met een voorgerecht of een lekker dessert. Rond 19:45 uur raden wij u aan om richting het Theater de Veste te lopen. De show begint om 20:15 uur en is ongeveer 15 minuten lopen vanaf ons restaurant.

Heeft u zin in een avondje lachen, gieren, brullen met voorafgaand een heerlijke pizza of pasta? Reserveer dan snel uw ticket via onderstaande link.

Reserveer hier uw tickets!

© Copyright 2020 | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp door: Buke + Bushi Ontwikkeling door: Illusiv