Van Bijsterveldt ‘blij met zaak als Pavarotti’

Bekijk de video op: video

Ze hield een warm pleidooi voor durvende ondernemers als René Bogaart, beklom even later een ladder en lijmde de laatste Delfts blauwe tegel in een enorm tableau. Burgemeester Marja van Bijsterveldt was zondagmiddag bij de officiële opening van Pavarotti Delft duidelijk in haar sas.

In het voormalige station van Delft aan het Stationsplein is na een ingrijpende verbouwing van anderhalf jaar Pavarotti verrezen: pasta’s, pizza’s, een wijnbar en talloze (ook Delftse) bieren. Het concept van René Bogaart, dat al succesvol is in het Stadshart van Zoetermeer, is nu ook in Delft neergestreken. Qua oppervlakte, 1100 vierkante meter, en plaatsen (500) is het echter bijna dubbel zo groot als Zoetermeer. En mét een groot terras en tuin achter de zaak.

 

Toplocatie

Op een waanzinnige plek, in een rijksmonument en op een toplocatie. Ik ben met mijn zoon Don, die manager is in Delft, trots op wat we hebben bereikt. Maar we zijn pas halverwege, nu moeten we gaan draaien. Daar heb ik echter alle vertrouwen in”, sprak Bogaart in zijn openingsspeech.

Van Bijsterveldt roemde op haar beurt ‘de prachtige inrichting van het oude station en de transformatie tot Pavarotti’. ,,Met daarbij alle aandacht voor de historische details, het is werkelijk schitterend geworden. Natuurlijk heb ik eerst bij mijn goede collega Charlie Aptroot in Zoetermeer even geïnformeerd wat dat voor ondernemer is, René Bogaart. Nou, hij had alleen maar complimenten. Ik ben daarom blij met een zaak als Pavarotti, met een ondernemer als René Bogaart. Dit is een prachtige aanvulling voor de stad Delft. Ik wens jullie alle succes.’’

 

images2.persgroep.net 1

 

© Copyright 2024 | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp door: Buke + Bushi Ontwikkeling door: Illusiv