FAQ

Wat zijn de lopende acties bij Pavarotti?

Momenteel zijn er geen lopende acties.

Kan je ook telefonisch een bestelling plaatsen om af te halen?

Nee, wij nemen geen telefonische bestellingen aan. U kunt bij ons op gewenste locatie langskomen en dan maken wij uw bestelling direct in orde. Uw bestelling gaat dan als VIP naar de keuken en krijgt voorrang op de rest van de bonnen.
Voor onze locaties in Delft en Leiden geldt dat u ook via de website uw bestelling kan plaatsen en op gewenste tijd kan komen afhalen.

WANNEER IS PAVAROTTI GESLOTEN?

Sorry, we zijn nooit gesloten. Gastvrijheid kent geen tijd bij Pavarotti. Zeven dagen per week bent u welkom. Check onze openingstijden per vestiging!

MOOIE SPULLETJES VAN RIVIÈRA MAISON, ZIJN DIE OOK TE KOOP?

Dank u wel voor het compliment. Wij vinden al die accenten van Rivièra Maison ook prachtig. Wanneer wij wisselen van collectie organiseren wij een Sample Sale! Hou onze website in de gaten voor de datum. Veel spullen gaan dan met hoge kortingen in de sale. Kunt u niet langer wachten om leuke dingen te kopen van Rivièra Maison? Check even de website van Rivièra Maison en u ziet welke verkoopadressen er zijn.

KAN IK BIJ JULLIE KOMEN WERKEN?

Graag zelfs. Als groeiende keten hebben we nooit medewerkers genoeg. We houden wél van mensen die van aanpakken weten. Die net als wij gek zijn van Italiaans eten. Die onze gasten graag in de watten leggen. En die zelf kansen willen grijpen om hogerop te komen. Solliciteer bij ons voor vast, als vakantiebaan of als bijbaan naast de studie.

BEZORGT PAVAROTTI OOK?

Si, we hebben ook een bezorgservice. Met snelle scooters en zuinige e-bikes brengen we pizza en pasta warm rond. Informeer wel even naar het bezorggebied.

KAN IK BIJ PAVAROTTI ALLEEN MAAR ETEN?

Natuurlijk niet. We zijn er ‘s morgens (vanaf 11.00 uur) ook voor de lekkerste koffie die u ooit gedronken heeft. U kunt altijd in onze wijnbar binnenlopen voor een van de 18 wijnen per glas. Bekijk onze menu’s voor ons aanbod.

WELKE PAVAROTTI RESTAURANTS ZIJN ER AL?

Er zijn nu drie vestigingen geopend: Delft, Leiden en Zoetermeer. Maar we gaan heel snel groeien: in 2021 komt er een vestiging bij in Kijkduin. En in Zoetermeer en Leidschendam vind je ook het coole zusje van Pavarotti: Pavarotti Dolce.

IS ALLES ECHT VERS BIJ PAVAROTTI?

Hand in het vuur van onze XL-pizzaoven: ja, alles is vers. Pasta’s, pizzabodems, ijs en nog veel meer bereiden we elke dag opnieuw. Groenten en fruit komen vers van het land. En uit de buurt, want we houden net als jij van duurzaamheid. En u ziet het zelf, in onze open keuken. Want we houden het graag transparant.

© Copyright 2024 | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp door: Buke + Bushi Ontwikkeling door: Illusiv