FAQ

WANNEER IS PAVAROTTI GESLOTEN?

Sorry, we zijn nooit gesloten. Gastvrijheid kent geen tijd bij Pavarotti. Zeven dagen per week bent u welkom. Check onze openingstijden per vestiging!

MOOIE SPULLETJES VAN RIVIÈRA MAISON, ZIJN DIE OOK TE KOOP?

Dank u wel voor het compliment. Wij vinden al die accenten van Rivièra Maison ook prachtig. Wanneer wij wisselen van collectie organiseren wij een Sample Sale! Hou onze website in de gaten voor de datum. Veel spullen gaan dan met hoge kortingen in de sale. Kunt u niet langer wachten om leuke dingen te kopen van Rivièra Maison? Check even de website van Rivièra Maison en u ziet welke verkoopadressen er zijn.

KAN IK BIJ JULLIE KOMEN WERKEN?

Graag zelfs. Als groeiende keten hebben we nooit medewerkers genoeg. We houden wél van mensen die van aanpakken weten. Die net als wij gek zijn van Italiaans eten. Die onze gasten graag in de watten leggen. En die zelf kansen willen grijpen om hogerop te komen. Solliciteer bij ons voor vast, als vakantiebaan of als bijbaan naast de studie.

BEZORGT PAVAROTTI OOK?

Si, we hebben ook een bezorgservice. Met snelle scooters en zuinige e-bikes brengen we pizza en pasta warm rond. Informeer wel even naar het bezorggebied.

KAN IK BIJ PAVAROTTI ALLEEN MAAR ETEN?

Natuurlijk niet. We zijn er ‘s morgens (vanaf 11.00 uur) ook voor de lekkerste koffie die u ooit gedronken heeft. U kunt altijd in onze wijnbar binnenlopen voor een van de 18 wijnen per glas.

WAAROM KAN IK NIET RESERVEREN?

Bij Pavarotti hoeft u niet te reserveren. U vindt bij ons altijd wel een tafeltje. Daar is Pavarotti groot genoeg voor (en klein genoeg om het gezellig te houden). Moet u onverhoopt toch even wachten? Neem plaats in onze wijnbar. U krijgt dan een buzzer mee die af gaat als er plaats is. Handig toch?

WELKE PAVAROTTI RESTAURANTS ZIJN ER AL?

Er zijn nu twee vestigingen geopend: Delft en Zoetermeer. Maar we gaan heel snel groeien: er komen vestigingen bij in Leiden en en Kijkduin. En in Zoetermeer en Leidschendam vind je ook het coole zusje van Pavarotti: Pavarotti Dolce.

IS ALLES ECHT VERS BIJ PAVAROTTI?

Hand in het vuur van onze XL-pizzaoven: ja, alles is vers. Pasta’s, pizzabodems, ijs en nog veel meer bereiden we elke dag opnieuw. Groenten en fruit komen vers van het land. En uit de buurt, want we houden net als jij van duurzaamheid. En u ziet het zelf, in onze open keuken. Want we houden het graag transparant.

WAAROM KAN IK BIJ PAVAROTTI NIET MET CONTANT GELD BETALEN?

We vinden uw veiligheid en die van onze medewerkers belangrijk. En contant geld in kas kan mensen weleens op verkeerde ideeën brengen. Daarom rekent u bij ons alles met uw pinpas af. Ook kleine bedragen voor een dubbele espresso of een ijsje bij Pavarotti Dolce. Wel zo safe.

© Copyright 2019 | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp door: Buke + Bushi Ontwikkeling door: Illusiv