Jobs

VASTE BAAN, VAKANTIEBAAN OF BIJBAAN?

Lijkt het je leuk om bij Pavarotti te werken? Dat is het ook. En gelukkig (voor jou) zijn wij altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers. Voor vast, in de vakanties of naast je studie. Op elk niveau kun je bij ons veel leren. Je krijgt goede begeleiding. Met veel opleidingen in eigen huis zet je zo een stap hogerop. En reken maar dat je in een groeiende restaurantketen genoeg kansen krijgt óm jouw droombaan te vinden. Daar zorgen we anders zelf wel voor, met loopbaantrajecten op maat.

Ook als invalkracht tel je mee bij Pavarotti. En het is een leuke manier om wat bij te verdienen in vakanties of avonduren. Altijd gezellige mensen om je heen. Geen dag hetzelfde. En een bijbaan die ook nog eens goed wordt betaald.

Pavarotti is gevestigd in Delft, Leiden, Leidschendam, Zoetermeer en Kijkduin.

Wegens toenemende drukte is Pavarotti voor al onze locaties op zoek naar enthousiaste en vlotte medewerkers voor zowel keuken, bediening, afwas en bezorging! Ben je enthousiast, gemotiveerd en flexibel? Ben je 16 jaar of ouder en minimaal één dag doordeweeks en één dag in het weekend beschikbaar? Wil je werken bij het leukste restaurant van Nederland? Solliciteer dan via onderstaand formulier en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Join our Pavarotti Family

Join our Pavarotti Family

Geslacht

Geslacht *

Voor welke Pavarotti locatie wil je solliciteren?

Voor welke Pavarotti Locatie wil je solliciteren? *

Voor welke functie wil je solliciteren?

Voor welke functie wil je solliciteren? *

Op welke dagen ben je beschikbaar?

Foto *

Maximum file size: 1.54MB

Upload hier een leuke foto van jezelf!
CV

Maximum file size: 1.54MB

Het uploaden van je CV is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd.

 

© Copyright 2024 | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp door: Buke + Bushi Ontwikkeling door: Illusiv